Personlig träning

Personlig träning är en god investering oavsett nivå, erfarenhet och vad dina mål med just din träning är. Tillsammans skapar vi en förbättring i din hälsa och din fysik, samtidigt som jag delar med mig av min kunskap under ett roligt pass!

Det är viktigt att ha rätt teknik och bra förståelse för träning för att kunna träna på ett säkert, men samtidigt effektivt sätt för att uppnå resultat utan att utsätta sig själv för skador.

Att träna vet de flesta om att det är bra för kroppen, men många vet varken hur eller de verkliga fördelarna. Personlig träning hjälper dig som individ att få ut så mycket som möjligt av den tid och energi du lägger på att träna. Att bygga upp kroppen och att göra det på rätt sätt är otroligt viktigt för att få bästa förutsättningar både för synbara resultat, och för att ta hand om kroppen långsiktigt. Vad majoriteten tyvärr inte alltid fokuserar på är hur viktigt det är att styrketräna för att stärka lederna, vilket starka muskler hjälper till med. Muskulaturen skyddar våra leder och skapar bättre förutsättningar ju längre in i livet vi kommer. Personlig träning ger dig professionell hjälp att leda kroppen till hälsosammare rörelse banor, stärka upp dig inifrån och ut och även få träning att bli något kul och spännande, och gjort på ett effektivt och säkert sätt. Att investera tid och pengar på personlig träning är en väldigt bra investering, eftersom det återbetalar sig i mångfald. Att lära sig att göra rätt i styrkeövningar skapar möjligheter för dig och din kropp som kan vara svårt att införskaffa på egen hand. Att utforska nya rutiner på egen hand kan ha sina fördelar, men när det kommer till träning och att utföra rörelser rätt, så är där en stor säkerhet i att ha en professionellt utbildad personlig tränare som ser till att utövandet är gjort på rätt sätt för att säkerställa att inga skador uppstår. Det är annars ofta rätt vanligt att man skadar sig om man lyfter fel, och har man börjat göra fel från början kan det vara svårt att veta hur man ska åtgärda problemet. 

Personlig träning är därför en väldigt bra investering redan från start.

 Att lära sig grunderna, hur du fysiskt utövar olika rörelser/övningar kommer att hjälpa dig väldigt mycket framåt. Tanken med personlig träning är inte att man ska gå år efter år (om man inte känner att man vill/behöver motivationen från en annan person, då i form av en personlig tränare), timme efter timme, utan att man ska lära sig om sin kropp, hur den fungerar och vad som krävs för att man ska stärka upp den. En annan anledning till varje det är bra att anlita en professionell inom yrket är för variationen utav övningar, för att ständigt chocka kroppen. För efter ett tag av att göra samma övningar, samma repetitioner och samma pass, så vänjer sig kroppen och den kommer att behöva nya utmaningar. Då är det även till en stor fördel att låta någon kunnig sköta ens träning, eftersom en PT programmerar för dig som klient utefter dina förutsättningar och vart i utvecklingen just du befinner dig i.

En annan viktig aspekt när det kommer till träning och utövandet utav det är att det ska vara kul. Träning kan i mångas öron klinga lite ”fel”, och gärna inte inbringa den glädje och spänning som den ger t.ex. mig själv. Då kan en PT även hjälpa till, om man hittar en PT som passar dig som individ, med upplägg som passar dig. Det får man genom att anlita en PT med bra kunskap, men som även lyssnar. Eftersom träningen är just personlig, så är det viktigt att det anpassas efter just dig. Inte bara utefter resultat, utan även vad du finner glädje i, hur du rör din kropp, vad du behöver mer fokus på, och var dina svaga länkar sitter. Det är lika viktigt som var dina starka länkar befinner sig. Personlig träning utmanar dig, stärker dig och hyllar dig på samma gång.
Har du ett starkt intresse av att ta hand om din kropp, finna ro i din kropp, få bort smärta, och ge din kropp de bästa förutsättningarna framåt, så är personlig träning något för dig. Jag är säker på att majoriteten av alla som läser detta har ett intresse för en eller flera utav ovanstående punkter, och det är viktigt att lyssna på. Du har en kropp, och den ska man ta hand om på bästa vis. Att investera i sig själv är den bästa investeringen man kan göra. Det stärker dig, och ser till att du får energi och styrka att ta hand om andra i din närhet. Det är delvis det som är det fina med träning. Du behöver energi för att göra av med energi, men det laddas om efter ett rätt och hårt träningspass. Och energin är både kroppslig och mentalt. Vi alla behöver tid för oss själva, sjunka in i våra kroppar och hjärnor för att kunna köra vidare och köra på. Personlig träning ger dig möjligheten att samtidigt som du arbetar upp kroppen även få hjärnan att slappna av under en timmes tid, och få lite av en nystart vid varje tillfälle. I en värld med mycket stress och påtryck, kan personlig träning skapa bästa förutsättningarna för dig, så våga investera i dig själv och din hälsa!

Just nu är tjänsten PT fullbokad, men kostrådgivare finns tillgänglig.

Priser:

1 timme: 850kr

3 timmar: 2400kr

5 timmar: 3750kr

10 timmar: 7000kr

20 timmar: 13000kr

Personlig träning

PT – Express

PT-Express – 30min pass med fokus på högintensiv konditionsträning där jag pushar dig till ditt yttersta. Fungerar som ett bra komplement till din styrketräning med fullt fokus på dig!

Kanske behöver du en extra push inför ett särskilt event, ny inspiration till egna pass, föredrar snabba och intensiva pass med en hög nivå av energi? Oavsett vad som får dig att vilja ge allt och lite till, så finns jag här för att få dig i fantastisk form med kortare pass!

Priser:

1st pass à 30min: 500kr

3st pass à 30min: 1400kr

5st pass à 30min: 2250kr

10st pass à 30min: 3750kr

20st pass à 30min: 6500kr

Studentpris på alla paket: 15% rabatt

Kombinera  Personlig träning med kostrådgivning
Jag rekommenderar att du kombinerar din träning med kostrådgivning! 

Din fysiska styrka hjälper din mentala styrka mot en sundare version av dig själv.