PT-Online

PT-online, har du som många andra gått in i ett gym eller en träningslokal och inte riktigt kunnat förstå dig på vad du ska göra? Du vill stärka din kropp, förbättra din kondition och skapa nya rutiner, men hur du än vrider och vänder på det, så är du tillbaka till startpunkten där förvirring är ett faktum?

Eller är du van vid träning, men kört fast i pass som alla är utformade likadant och börjar bli omotiverad för att du inte får några resultat?

Oavsett vart du befinner dig och hur din inställning är till träning, så finns jag här för att coacha dig rätt! Jag hjälper dig med en träningsplan som är utformad efter dels dina mål, men även efter vad för sorts redskap du har tillgång till (egen kroppsvikt hemma, ett gym med dess medlemskap etc.).

PT-Online är suveränt för dig som kan och vill träna på egen hand, men som behöver coachning och hjälp med planeringen av din träning för att optimera dina resultat! Komplettera gärna med en kostplan för bästa möjliga resultat!

Oavsett vilket paket du väljer, så finns det möjlighet att förlänga i 4-veckors perioder till ett fast månadspris för att fortsätta din resa mot en hälsosammare version av dig själv.

 

Är du som många andra som har en stressig vardag och vill få in allt och lite till i din vardag? Då kan det vara svårt att boka in tid med en personlig tränare vid bestämda tillfällen, och då kan PT-Online vara något för dig. Du får då ett individanpassat träningsschema, där du kan lägga upp dina träningstillfällen efter din egen vardag och rutiner.
Har du kommit långt i din träning, men fastnat i en platå som du inte kan ta dig ur? Är du en van styrketränare, så kan just detta uppstå och man kör fast och blir frustrerad. Att låta en kunnig personlig tränare sköta ens träningsupplägg friar dels tid, men ger även en kunskap man själv kanske inte innehar, och ger nya idéer för hur man kan lägga upp sin träning. Ofta kan man köra fast i gamla mönster och att då anlita en personlig tränare för att lägga upp ett träningsschema, så skapar det bästa förutsättningarna för en van styrketränare att utveckla sig själv. En förutsättning för att PT-Online ska bli så bra som möjligt är att man har en grundvana i styrketräning. Eftersom man inte träffar sin tränare i person, så ligger där ett stort ansvar i dig som individ att lägga ner energi på att göra övningarna på korrekt sätt. Men möjligheterna är oändliga i dagens läge när det kommer till online träning, eftersom tekniken kommit så långt. Det finns möjlighet att filma sig själv, dela med sin online tränare och därmed hoppa på ett program online även fast man inte är van styrketränare. Eftersom grundstenen i personlig träning är just ordet personlig så finns det möjlighet för alla att köra PT-Online. Huvudsaken är att man har inställningen att köra på egen hand, och följa ett schema och våga ställa frågor, våga utmana sig själv. Det ligger ett lite större ansvar hos individen när man följer ett schema online och inte träffar sin PT i person, men för många passar det väldigt bra. Det gäller där att hitta det som passar sig själv. En PT finns här för att stötta dig i din resa, oavsett om det sker fysiska möten, eller om coachningen sker online. För PT-Online innebär inte bara att man får ett schema och sedan försvinner man som PT, utan det är en pågående coachning och det är en av de stora fördelarna. Du har en coach att rapportera till, som checkar in med dig, som ser åt din utveckling och som under tidens gång finns där för att ta dig steget längre än du själv trodde var möjligt. Att det i dagens läge finns oändliga möjligheter inom träningsindustrin har skapat förutsättningar för personliga tränare att hjälpa flera mot en hälsosammare livsstil och att stärka fler kroppar än någonsin. Och med PT-Online, så finns din personliga tränare alltid tillgänglig för frågor, för uppdateringar och för att vara det bollplank man kan behöva i sin utveckling. Men där tar klienten även en roll i att vara öppen och ärlig kring upplägget, eftersom det är du som individ som ska utvecklas och då behöver det fungera för dig och vara ett upplägg som utmanar dig. Kommunikation är därför otroligt viktigt när det kommer till coachning som sker online. Att följa ett schema kan de flesta göra, men det viktiga är att det på sikt är hållbart, något som känns kul och på samma gång även tar dig i den riktning du vill.

 Grunden i PT-Online är densamma som PT i person,

eftersom det lär dig grunden i styrketräning, men även hur och när du behöver ändra på upplägg för att få ut det mesta av din styrketräning och väg mot en starkare kropp. Men eftersom man inte träffas i person, så behövs det förmedlas er emellan. Hur det gör är egentligen inte det viktiga, utan att det görs. Det är en stor del utav syftet med att få tillgång till ett schema som följs på egen hand med en coach. Det skapar de bästa förutsättningarna för dig som klient att lyckas med ett träningsschema. Tydlighet från bådas håll, med gemensam vilja att stärka klientens kropp. Precis som vid personlig träning, så är huvudfokuset att stärka muskler för att stärka leder, få en starkare hållning, kropp och även om det inte bör vara den främsta anledningen till att man tränar, så kan det även vara av estetiska skäl. Oavsett anledning så hjälper PT-Online dig dit du vill, under lite större frihet än vad det innebär att träna med en personlig tränare i person. Men med det sagt, så är det minst lika effektivt och leder i slutändan till samma resultat bara det utförs rätt! 

 

pt-online

Just nu är tjänsten PT-online fullbokad, men där är fortfarande platser för Kostrådgivning.

Varje effektivt träningspass för dig närmre en sund och stark kropp!