Kost- och träningsschema online

Kost- och träningsschema, frågar du mig, så anser jag att det mest värdefulla som du kan investera i är din hälsa och din kropp, eftersom det är dina stora grundpelare i livet! En god hälsa leder till ett friskare, gladare och bättre liv. Och tillsammans med mig, så hjälper jag dig och vägleder dig till att få ut det allra främsta av livet och med hjälp av ett individualiserat kost- och träningsschema, där jag finns vid din sida antingen 8 eller 12 veckor (eller längre) så når vi tillsammans till nya höjder för dig och din hälsa.

Träning går hand i hand med en balanserad kost och det ena ger det andra ett bättre resultat. Det spelar ingen roll hur mycket du tränar om kosten inte är balanserad och optimal för just dig. Och även om du kan få väldigt goda resultat med en kostplan för sig själv, så finns det ofantliga fördelar med ett träningsschema, vare sig du redan är van vid träning eller är helt ny i träningsvärlden. Vi alla behöver en stark kropp som håller i längden! Det som är viktigt för mig är att du som individ får ut det du vill och behöver utav att följa ett kost- och träningsschema. Därför är jag alltid noggrann med att vilja ha information kring din hälsobakgrund, dina preferenser (vare sig det kommer till kosten eller träning) och vad du har att arbeta med tidsmässigt när det kommer till träningen. Hälsa för mig är något som är hållbart och då är det även viktigt att ha förståelse för att allas vardagar ser olika ut, likväl ens preferenser. Jag är inte ute efter att du som klient bara ska följa ett schema, utan mitt mål är att du tillsammans med mig hittar till nya rutiner, som du tycker om, drivs utav och känns rimliga att följa. Och där är det även viktigt att det inte sätts fokus på de veckor du har tillsammans med mig, utan jag vill att du ska finna en ny hälsosammare väg i livet, som du även kan applicera och följa efter avslutad period.

Både kost- och träningsschema som jag utformar för dig sätter dig som individ i fokus och utgår från dina mål och dina erfarenheter och förutsättningar. Det är jag väldigt noggrann med och säger gärna mer än en gång, då det är du som klient som är den viktiga spelaren här. Och det är även en två-väg genom coachningen som följer efter utformat kost- och träningsschema. Är det något jag lärt mig under mina år som online coach, så är det att vi alla är olika. Kropparna, hjärnan, och även förväntningar. Och där är det viktigt att alltsammans möts så att du som klient är nöjd på alla plan, men med rimliga förväntningar.

Vänta inte med att kontakta för ett utformat kost- och träningsschema just för dig – du ska inte vänta med hälsan, precis på samma vis om hälsan inte väntar på dig. Investera i dig själv – det är det minsta du är värd!

Kost och träningsschema

Just nu är tjänsten träningsschema fullbokad, men Kostrådgivare finns tillgänglig. 

  • Ett individualiserat kost- och träningsschema under 8 veckor, som utgår från en hälsodeklaration & en konsultation. Därefter utformar jag ett kostschema och ett träningsschema efter din utgångspunkt, dina förutsättningar & dina mål
  • Uppföljning och utvärdering varje vecka
  • Personlig kontakt över mejl, med utlovad återkoppling inom 24h


Passar dig som möjligtvis är ny till tanken i att förändra din kost och träning och införa vanor som leder till en hälsosammare framtid. Perfekt om du vill testa på ett kost- och träningsupplägg och ser värdet i att förbättra båda aspekter av din hälsa.

  • Ett individualiserat träningsschema under 12 veckor, som utgår från en hälsodeklaration & en konsultation. Därefter utformar jag ett träningsschema efter din utgångspunkt, dina förutsättningar & dina mål
  • Uppföljning och utvärdering varje vecka
  • Personlig kontakt över mejl, med utlovad återkoppling inom 24h
    •  

Passar dig som redan tagit ett aktivt beslut att göra en förändring, oavsett om målet är att gå ner i vikt, få bättre kondition, gå upp i vikt, hitta tillbaka till träningsmotivationen eller vad som än är anledningen till att just du beslutat dig för att sätta igång.

Du är bara ett kort steg ifrån en stor förändring. Investera i dig själv, och gör det redan idag.