Kostrådgivare Online

Kostrådgivare online kan vara steget du behöver för att förändra din hälsa och nå de resultat du är ute efter. Kosten är det som står för majoriteten av din hälsoutveckling, men ofta det som kan vara den största utmaningen när det kommer till en positiv förändring för ditt hälsotillstånd. Det är mycket man ska tänka på för att få ihop en bra kostplan; bra balans mellan makro-nutrienter och mikro-nutrienter, mängd, måltidsordning, individuella preferenser och en rad andra aspekter. Inte är det konstigt att många som ger sig på en diet på egen hand har komplikationer med att slutfölja och sedan hålla resultatet – dieten kan ha varit för extrem och/eller tråkig med för lite variation, alternativt kan man ha varit för snäll mot sig själv då man inte har någon att stämma av med. Min filosofi bygger på att ett kostupplägg ska vara hållbart, smakligt, anpassat efter ens vardag och simpelt att följa. Med mig din kostrådgivare utlovar jag personligt uppbyggt kostschema, personlig kontakt med snabb återkoppling och en dialog för att hitta det bästa sättet att nå just dina mål!

Kostrådgivning med mig som coach passar dig som:

 • Vill göra en förändring till det bättre tillsammans med en positiv och hjälpsam kostrådgivare
 • Vill byta ut gamla kostvanor mot hälsosammare val
 • Vill säkerställa att du får i dig den näring och energi som din kropp behöver
 • Vill få mer kunskap om kosten och hur just du bör äta
 • Behöver ett stöd som sträcker sig utöver det vanliga. Jag finns här för dig för att stötta och vägleda.


Vad som ingår i alla kostplaner:

 • Hälsodeklaration som leder till en konsultation där jag får lära känna dig, dina nuvarande rutiner, målsättning, preferenser etc.
 • Kostregistrering som jag sedan analyserar
 • Individualiserat kostschema med modifikationer vid behov
 • Råd och rekommendationer baserade på din utveckling och dina funderingar
 • Tips och inspiration till ett hälsosammare liv
 • Tillgång till Nutrition Data som är ett program som bl.a. är skapat för att kunna föra matdagbok, analysera kosten och utforma individuella kostscheman
 • Fri kontakt med mig, när som och om vad som helst – mitt mål är att du ska ha bästa förutsättningarna till en hälsosammare framtid!
Kostrådgivare online

Komplettera gärna nu eller vid senare tillfälle med ett träningsschema för att stärka din kropp och dina resultat – kom ihåg att hälsa är en livsstil! Oavsett vilket paket du väljer, så finns det möjlighet till fortsatt rådgivning och/eller inloggning till Nutrition Data till ett fast månadspris efter avslutad period.

Friskvård

Friskvårdsbidrag är en otroligt bra förmån som du bör använda på bästa vis om du har ett sådant att nyttja. Skapa dina egna förutsättningar för ett så hälsosamt 2023 som möjligt – nyttja ditt friskvårdsbidrag genom att ta hjälp av mig som din kostrådgivare. Ta tag i din hälsa nu, det är den bästa investeringen i dig själv.
 • Ett individualiserat kostschema under 8 veckor, som utgår från en konsultation samt en 3 dagars matdagbok utförd av dig genom Nutrition Data
 • Uppföljning samt utvärdering varje vecka
 • Personlig kontakt över mejl, med utlovad återkoppling inom 24h
  •  

Passar dig som vill testa på kostrådgivning och hur det är att följa ett specifikt kostschema just för dig. Kanske har du ett specifikt mål, eller så är du redo att ta tag i din kost och göra en stor förändring i ditt välmående.

 • Ett individualiserat kostschema under 12 veckor, som utgår från en konsultation samt en 3 dagars matdagbok utförd av dig genom Nutrition Data
 • Uppföljning och utvärdering varje vecka
 • Personlig kontakt över mejl, med utlovad återkoppling inom 24h
 •  

Passar dig som redan tagit ett aktivt beslut att göra en förändring för din hälsa och behöver hjälp med att hitta ett hälsosammare sätt att äta & leva och se på ditt välmående.

Det ska vara enkelt, gott och praktiskt för att vara hållbart!

Kostrådgivning online är till för dig som vill ta tag i din hälsa

Din kost spelar en väldigt stor roll i din vardag; dina beslut, din energinivå och din inställning till ditt liv. Ofta tänker man inte på hur stor inverkan kosten faktiskt har, förrän man gör en förändring. Många tror även att en förändring behöver vara stor, men i själva verket är det oftast småjusteringar som behövs göras för en förbättrad hälsa, och därmed en förbättrad vardag. Om du inte själv har kunskap kring vad en välbalanserad kost är, så är det optimalt med kostrådgivning online. Med en certifierad kostrådgivares hjälp, så har du stöttning under 8-12 veckor och du kan även därefter förlänga, om du skulle behöva. 

En förändring tar tid, och det är viktigt att man låter det ta tid. Nya rutiner kommer på plats, och det är en investering i dig själv som kommer att finnas med dig livet ut. Det ska vara hållbart, det ska vara enkelt och det ska vara gott. Det är väldigt viktigt för att en förändring tillsammans med en kostrådgivare online ska ske. Du kanske länge har gått och tänkt på att du vill förändra ditt ätbeteende, äta mindre, gå ner i vikt, äta mer, gå upp i vikt eller vad det än kan vara som gör att just du vill och behöver göra en förändring. Beslutet kan ha varit svårt att ta själv, och svårare kan det vara att genomföra det på egen hand. Det är där jag kommer in i bilden, för att hjälpa och guide dig till hälsosammare vanor. Även om ansvaret i slutändan ligger på dig, så har du mig som kostrådgivare att landa tillbaka på. 

Du checkar in med mig varje vecka, oftare än så vid behov. Jag som kostrådgivare online finns alltid tillgänglig, för att ge dig det support du behöver för att nå dina mål. Och dina mål är individuella. Alla har inte samma utgångsläge, alla har inte samma destination. Att ha någon att falla tillbaka på gör en stor skillnad i din resa mot ett hälsosammare liv. Vetskapen att du checkar in med en coach, som guidar dig i rätt riktning kan vara det avgörande för att en förändring ska ske. Och det underlättar för dig att följa ett kostschema som är individualiserat efter just dig. Det innehåller inte maträtter eller livsmedel som du inte tycker om, utan är baserat på dina preferenser när det kommer till mat. En diet ska inte vara svår att följa, den ska inte innehålla livsmedel du gärna väljer bort, utan tvärtom. Mat ska alltid vara njutbart, och inte vara enformigt. Med mig som kostrådgivare online, så får du olika alternativ att välja bland, som utgår från dina egna önskemål. Mitt mål är alltid att du som klient ska vara nöjd, och kunna känna att du fortfarande lever ett normalt liv, med måltider som du tycker om. Det ska även vara enkelt i form av att du inte ska behöva spendera timmar efter timmar i vare sig mataffären eller i köket. Ett kostschema skapat av mig.

Att hålla en kostplan har aldrig varit godare och roligare än den som super-coachen Sarah levererade till mig.

Med kontinuitet i uppföljning och kreativitet i genomförandet har mina 12 veckor flugit förbi.

Dessa veckor har varit väl balanserade men toppar och dalar har så klart funnits. Vid toppar har Sarah fått en att känna stolthet på ett för mig nytt och stärkande sätt. Vid dalar har hon kryddat upp kostplanen med små fysiska utmaningar för att hålla motivationen uppe. Kan varmt rekommendera Sarahs tjänster för ett rikare och roligare liv både på kort och lång sikt.

Andreas Paepke

Jag har tagit kostschema för Sarah Celin vid två tillfällen på 8 veckor. 

Hon vet exakt vad och hur mycket man behöver få i sig för att uppnå de resultaten man önskar och det är inte svårt att följa schemat för

jag mår så bra undertiden jag går på det och får absolut i mig den energin jag behöver för att köra flera träningspass i veckan. 

Det bästa är att man t.o.m. kan äta sina favoriträtter som Sarah anpassat efter schemat. 

Jag har rekommenderat Sarah till vänner och familj och alla har varit väldigt nöjda med sina resultat och med Sarahs professionella bemötande. 

Man får snabbt svar om man har några frågor under loppets gång och hon är också väldigt duktig på att checka av så att du är på rätt spår, det är alltid bra med en extra push när man ska komma in i sina nya vanor. 

Jag kan varmt rekommendera Sarah om du vill ändra din kost för att må bra och/eller för att uppnå de resultat du vill åstadkomma med din kropp. 

Emelie Kapstad

Jag lever ett aktivt liv. Jag står mestadels av dagen på mitt jobb, tränar Crossfit flera dagar i veckan, går med min hund och busar med mina barn.
Men ändå har jag aldrig fått rätt på min kost och jag jag testat det mesta.
Trotts min träning så hände det inget på vågen och orken var inte där på det sättet som jag förväntade mig då jag är van vid att träna hårt. 
 
Sen hittade jag Sarah via min bror och det förändrade allt! 
Jag fick fylla i ett formulär om hur min livsstil såg ut, min relation till mat och mina önskemål. Och sen fick jag ett start datum då Sarah gav mig mitt egna kostschema, helt anpassat efter mig. 
Jag blev så förvånad, ska jag äta så här mycket? Får jag verkligen äta detta? 
Jag var ju van vid förbud och att utesluta vissa livsmedel, men inte nu! 
 
Jag kände hur jag kunde prestera bättre på träningen, jag blev piggare i mitt vardagsliv. Jag tappade centimeter runt kroppen och kilona på vågen minskade, allt detta på ett hälsosamt sätt. Sarahs mat är enkel, god och alltid mättade. Hela familjen kan äta samma mat, för det är inga konstigheter, bara bra mat. 
 
Det andra som har varit helt avgörande för mig är Sarahs stöttning och ödmjuka sätta att coacha. Hon finns tillgänglig, svarar på frågor och anpassar recept efter det som jag önskade men inom ramarna för att uppnå mina mål. 
 
Sarah har förändrat mitt liv, utan att tveka! 
Tack vare hennes kompetens kommer jag att kunna leva mitt bästa liv. Jag är henne evigt tacksam! 
 
Jag rekommenderar alla som är redo för förändring att kontakta Sarah, det finns ingen som kan mäta sig med henne. 

Nathalie Björnqvist

Sarah hjälpte mig med att sätta ihop ett kost- och träningsprogram som passa mig bäst efter mina förutsättningar.

Jag har blivit jättenöjd med resultatet! Sarah är professionell och mycket kunnig och framförallt så gjorde hon träningen kul. Jag kan varmt rekommendera Sarah!

Philip

Sarah var den som fick mig att älska löpning. Aldrig gillat det, men hon såg till att jag byggde muskler för det och gav mig ett bra löpschema.

Hon såg även till att göra anpassade träningsschema till mig som nybliven mamma. Sarah som PT är den perfekta kombinationen mellan strikt militäröverste och förskole-pedagog. Hon är sträng och rak när det behövs, men också glad, har tålamod och är pedagogisk när man t.ex. inte förstår en viss övning. Jag tycker även att hon gav mig ett välanpassat kostschema. Det var tydligt och lättlagat, vilket jag behövde eftersom jag var nybliven mamma och inte hade hur mycket tid som helst. Det bästa var att hon är så oerhört tillgänglig, vilket gör att man kan höra av sig med frågor när man är ute på restaurang, eller inte hinner laga mat, då Sarah ger snabba, enkla och bra råd till det bästa valet utav det som finns tillgängligt. En sak som jag också tyckte var oerhört bra var att hon kunde anpassa kostschemat utifrån om man ville äta sötningsmedel eller mer naturlig kost. När det gäller både träning och kost är hon en oerhörd klippa och stöd, framförallt peppar hon en mycket. Det behövs när man har både sina upp- och nedgångar.

Matilda Göransson

Efter Sarahs hjälp känner jag mig piggare, gladare och har mycket mer energi

Christian